Alla inlägg den 2 februari 2010

Av H T - 2 februari 2010 18:01

Jobbar idag, tror no att jag gett upp att blogga hemifrån då vårat sladdlösa-värdelösa tangentbord inte vill som jag vill  har inte hänt så mycket heller.... jag har påbörjat nedräkningen, idag är det exakt 120 dagar kvar tills vi åker till Canarias och då är det 124 dagar kvar tills jag gifter mig med min älskling  jag tycker att jag har det mesta under kontroll, jag skall boka SPA-behandlingar till mig och P som vi ska göra samma dag som vi gifter oss, vi gifter oss inte förän 16.30 på eftermiddagen så vi hinner med lite sånt också tänker jag  . Ska bli helt underbart -allt -hela skiten liksom  


Till något annat då..... Jag tycker att det är mycket löptikar ute just nu, grabbarna är som helt tokiga och igår, på isprommisen, drog våran yngling och vi fick leta efter honom, vi hade dock en aning och hade rätt i våra aningar....grrr.


På fredag åker vi på en 24-timmars kryss, då min goa onge, fyller 15 på måndag, just nu är hon sjuk och jag hoppas hon kryar på sig tills på fredag annars blir det väl inte så värst kul. Familjen och morsan och farsan åker, ska bli kul!

Nej nu måste jag återgå till mitt arbete, har precis avnjutit en god middag (man blir bortskämd när man jobbar -restaurangmat)

 

Tjing

Ovido - Quiz & Flashcards