Alla inlägg den 26 januari 2010

Av H T - 26 januari 2010 14:34

   Jaha ja, i dag är jag nog mer människa än igår.

Jobbade hela natten, så jag gick hem från jobbet 07.20 ca, sen hem, snacka lite med tjejerna som skulle iväg till skolan.

Va verkligen dödstrött, så jag inte tagit någon ChiSan (botemedlet mot trötthet  ) la mig ner och sov i ca 1½ timme och sen ringde klockan  ....upp och hoppa och gjorde mig någorlunda presentabel och satte oss i bilen och kuskade ner mot Nynäshamn, sov lite i bilen.

Väl där var det dags att fixa kaffe -snabbt!

 Blev lite piggare och gick bort till tatueringsstudion, möttes av den gula labben Ida (SÅ go' å söt) vi gosade medans P fick sin gadd....min tur, det gick snabbare då min var mindre.

P har sin på bröstet, jag har min på axeln...är supernöjd med hur tatueraren fick till den me skuggning och placering osv.....var första gången jag var hos denna tatuerare, P har gjort 2 st hos honom, men till honom åker jag garanterat igen, hoppas det blir mycket snart dock  !

Här kommer en bild på resultatet, det är en keltisk trinity knot med ett hjärta i, en typ av evighetsknut sprinklat med ett kärleksfullt hjärta   och precis som i evighetssymbolen så finns ingen början eller slut och denna är snyggare!




  

Ovido - Quiz & Flashcards