Alla inlägg den 10 maj 2010

Av H T - 10 maj 2010 10:42

Helgen har varit underbar.

Från början var det tänkt att vi skulle åka ut till landet och fixa iordning, men då väder rapporterna inför helgen såg så dystra ut så bestämde vi oss för att vara på hemmaplan.

På lördagen åkte vi ut till ett naturreservat och promenerade och det var underbart, trots regnet  .

Det trista var att jag hade på mig mina nya jympadojjor, ett par höga nike som är supersköna på alla sätt, men som inte riktigt ville vara med mina fötter, så jag fick skoskav   och ett ganska så rejält sådant oxå.

Inte kul, men vi fick en finfin prommis i skogen på 1 mil, så både vi och hundarna mådde fint!

Väl hemma gjordes inte många knop, tog det lugnt och chillade.

I går så blev vi sugna på att gå rundan igen och jag tejpade upp hälarna ordentligt och packade en väska och gick ut igen, väl ute så stack det till i min fotsula, tog av mig skon och kollade, inget.... tog av mig strumpan -en glasbit! (Min kära dotter hade tappat ett glas i köket på lördagskvällen, klart att man kan missa glas splitter, så det var ju lugnt...)

Satte oss ner i skogen och hjälptes åt att karva i foten med en kniv  ...inte kul.

Efter en stund så fick vi bort bitarna och allt kändes bättre, sen gick vi vidare, tog en paus och fikade lite, sååååå härligt, det sprack upp och solen började skina, på tillbaka vägen hade vi solsken och grabbarna fick springa lösa och vi bara pratade och pratade (endå gången vi får vara ifred är när vi är ute med hundarna eller har tvättstugan  ) det är så skönt att bara få tid tillsammans utan att bli störd.

Väl hemma var det dags för "söndagsfix"....tvättstuga, mat, se till att T hoppade in i duschen och packade hans grejjer...osv osv...ja det vanliga som skall till på söndagar inför jobb/skola....

När allt var klart så fick man se till att fixa sig själv inför natten och när jag stod i badrummet och skulle smörja in ansiktet så skulle jag vända mig om mot P och stod väl halv om halvt på tå och vred om fötterna och då sved det till som fan i foten och jag kollade och det blödde .....-GLASBIT!  asså allvarligt!

Ja det är ju inget märkvärdigt detta men jag tycker att mina fötter fått utstå lite väl mycket svid och bränn denna helg  ...

Jag är ändå väldigt nöjd med denna helg, det har varit skönt och fridfullt, hundarna har varit nöjda med 1 mil i skogen dagarna 2, i dag går vi inte  i skogen utan tar det i morgon igen, mina fötter behöver vila litegrann  .


Denna vecka har P kortvecka och vi har redan planerat för ett par svängar med grillning i skogen, det är så himla mysigt  både vi och hundana älskar det . Någon dag blir det kanske en sväng ut till landet för fix, men vi får väl se, är ju inte så sugen, det är så himla mycket att fixa där, men man måste ju göra det så man kan sälja huset.


I dag är det 23 dagar tills vi åker till värmen och 27 dagar tills vi gifter oss, ska bli underbart och jag längtar hysteriskt!


Läste en bröllopstidning går och insåg att jag fått en kanonpris på min bröllopsbukett -105 euro och då är det pris för en bukett callor (som är rätt dyra blommor) en corsage till P och en corsage till T och en liten förmedlingsavgift till hon som hjälpt mig att fixa detta!

Läste att en bukett ligger på 2200-2500:- i snitt, så jag känner mig ganska så nöjd!  

Detaljer som är kvar att fixa: byxor och skor till T, skor till F, mitt hår och nya naglar.

Som sagt små detaljer och lätt fixat!


Nu ska jag käka lite lunch!


Kram/H  

Ovido - Quiz & Flashcards