Alla inlägg den 10 januari 2011

Av H T - 10 januari 2011 14:06

Jag har köpt en ny kamera och jag är SÅÅÅÅ lycklig, en systemkamera, nu fotar jag som bara den, ligger på nåt sätt i blodet då både mormor och morfar var fotografer (mormor pressfotograf och porträttfotgraf och morfar var tv-fotograf)  det är SÅ häftigt att se vilken oerhörd kvalitét man får på bilderna, så den lilla digitalkameran fick FM ta hon är oxå ett "fotofreak" och har varit det sen barnsben.

Nåväl jag fick anledning att testa på kameran  i lördags då vi va hos svärmor och svärfar, eftersom svärmor fyllde 70.

Där bjöds det på mat och trevligt sällskap och kameran, ja den funkade ju ypperligt.

I går var vi och handlade lite mat och tog det allmänt lugnt, jag har fått nån "bug" i kroppen igen, jag har ju haft strul med magen och nu mår jag illa typ hela tiden  INTE KUL! Hatar att må illa!

I dag eller i morgon ska vi åka med FM till Heavenly Ink för hon ska få sin navelpiercing, hon får den i 16-års present, men hon fyller om först 1 månad, men eftersom vi åker med kidsen till Teneriffa på sportlovet så måste den göras nu för att den ska hinna läka.  .

I morgon börjar T i skolan igen, han ska göra ett stopp hos sin morsa i 2 dagar, sen kommer han tilbaka hit på torsdag igen.

Tjejerna börjar skolan först på onsdag, men till helgen ska vi försöka och ta oss ut och åka skridskor med kidsen, skulle gjort det i helgen men det var ju så trist väder.

Sen blir det väl även bio, men vi får se!



 

Ovido - Quiz & Flashcards