Alla inlägg den 26 januari 2011

Av H T - 26 januari 2011 14:03

....jag borde inte vara förvånad -överhuvudtaget!

Men idag så fick P ett sms från sitt X där hon talar om att sonen är sjuk och hon undrar när han skall hämtas!!!!?????  hur jävla dum får man bli????

P svarade att vi hämtar när han är frisk såklart, svaret han fick "ett avtal är ett avtal" (!!!!???) Snacka om hjärtlös morsa!!!

 FYFAN säger jag, jag skulle aldrig flytta på en 7 åring som har influensa, detta är allt för att hon jobbar varannan helg och man kan ju INTE MISSA jobb på en helg inte, inte ens om barnet är sjukt, näe då skickar man honom vidare till nästa familj!

Det finns inte ord som kan beskriva vad jag tycker om den här människan, vilken jävla häxa hon är, F Y FA N och U S C H   



Övrigt då: Jo, nu har vi hundvakt till 2 utav3   inge vidare när man behöver hjälp på sportlovet iof har vi vecka 8 men det är svårt nog ändå.

Det är Mr långöra vi behöver hjälp med, så vi får väl se huruvida det löser sig. Jag vill inte lämna både svart och långöra hos svärföräldrarna eftersom dem tyckte det var så jobbigt sist.


Nåväl, goda nyheten är att den svarta börjar att få päls och hull nu, hade en bild på honom hur han såg ut då han kom hem ifrån -tjejen-som-helt-plötsligt-över-en-natt-ändrade-sig-å-kom-på-att-det-var-fel-på-hunden - men den bilden blev av misstag raderad och det var synd då man skulle sett ganska så radikal skillnad kan jag säga!


I dag har jag varit hos naprapaten och fått akupunktur igen och idag gjorde det så satans ont och det var bra tyckte naprapaten, jag  tyckte det var mindre bra, såklart.

MEN det har verkligen gett resultat, så ...no pain no gain!  

..och eftersom jag har varit där så måste jag ta det lugnt idag, vilket betyder, soffan -NU!


Tjing tjong  




Ovido - Quiz & Flashcards