Alla inlägg den 1 april 2010

Av H T - 1 april 2010 01:51

Japp, så är det... sitter här med den kopp ört-te (kvällsro) och hoppas att det ska hjälpa   liiiite iaf....

Jag tror nog att jag mest är matt, har haft en asjobbig vecka med sena kvällar, veckan började ju med att jag kom hem på måndagsmorgonen efter att jag jobbat söndags natten.

KAN det bli lite knas på rytmen, inte alltid, men denna vecka verkar det blivit så  .

Härom kvällen blev det jordens tjafs mellan mig och P (antagligen mycket pga att jag var/är trött, har lite kortare stubin då  ) helt onödigt var det såklart och det eskalerade såpass att han slängde en jävligt dum kommentar i ansiktet på mig, den gjorde så jävla ont att jag började vrålböla och det var liksom ingen hejd på det heller, han insåg snabbt hur klantigt det var och bad mig tusen gånger om ursäkt, men jag hörde honom inte, jag var så jävla ledsen!

Han sa dock en sak som kändes på pricken, att det verkar som om livet testar oss just nu, det är mycket som går emot, krassligt ekonomiskt bl a pga att jag inte har ett "riktigt" jobb (få ihop till ett bröllop är inte lätt), barn som trotsar och är humöriga så taket rasslar ibland, idioter till X som bara vill sätta krokben HEEEELA tiden, både jag och P har fått strul med våra magar och jag får inte äta vad jag vill pga att jag får så jävla ont i magen då osv osv....! Eller så kanske vi båda har fått en bad case of "bröllops-nerver" eller lite både och....  

TUR är väl att vi tänker hålla ihop och INTE ge upp!

Nåväl, vi har lärt oss ett och annat av våra tidigare förhållanden, P och Jag, vi har dessutom sagt till varann att ALLTID reda ut saker, hur jobbigt det än kan vara, så MÅSTE vi tala ut och det gjorde vi även denna gång, å tänk, även denna gång så kändes allt SÅÅÅÅ mycket bättre efteråt, han ÄR min drömprins, så ÄR det bara  å jag älskar honom ÄNNU mera, hääärligt!

Näe....guld och gröna skogar är det inte jämt och det kan det inte heller vara, men allt blir så mycket lättare när man har och får en djupare förståelse för varann!


På tal om pengar så lever vi på tighta marginaler numer och undanstoppat ("Öronmärkta-bröllops-pengar") till vårat lilla bröllop har vi och i och med att jag fått en del bonuscheckar och fått sms om att det vara 10% rabatt på allt på H&M t o m den 1:a, så åkte vi till Täby för att kolla på en jättefin linnekostym till P, men där stänger dem så tidigt (19.00) så vi hann ju inte, vi åkte vidare till Kista ist och där kollade vi återigen på ring och sen gick vi till H&M och kollade om vi kunde hitta kostymen vi sett.

Det gjorde vi och jag hittade även en skitsnygg lila skjorta som passade perfekt till.

Kostymen är i linne, passar perfekt till min klänning, den är slim fit så det passar perfekt på min älskling och när han provade allt, så var han SÅÅÅÅ fin! Kommer att bli supersnyggt med en mörklila kalla på kavajslaget  vi kommer nog att få det så där mysigt och laidback som vi önskar att det ska bli på bröllopet, inget "up-tight-fancy-shit"...utan det skall vara mer VI och inte som det "SKA" vara enligt "regelboken"   inget fel i det, vill man ha det så, så ska man såklart ha det så, men att följa strömmen är inte riktigt min grej, så är det bara, jag gjorde nog ett tappert försök förra gången jag gifte mig, då jag bara var 19 år och trodde att saker och ting skulle vara på ett visst sätt, men inte blev jag lyckligare för det, näpp, nu vill vi bara ha oss och vi för hela slanten!  

I morgon ska vi åka i väg igen och kolla om vi kan ta ett beslut angående vigselringen, vi har kommit på lite andra tankar nämligen, så vi får väl se vad det kan tänkas bli tillslut!

Sen hem igen och hämta brudarna och vidare hem till mina föräldrar för påskmiddag, vi sover kvar hos dem, min kära bror kommer dit också och då är det alltid kul att umgås lite, för trots allt så ses man inte så ofta som man kanske vill, visst man pratar via telefon, men det är ju inte samma sak.

På långfredagen så åker vi till P:s föräldrar, för en likadan tillställning som hos mina föräldrar, dem bor ju bara på 10-15 minuters bilresa från mina föräldrar så det känns ju bra att ta allt i samma veva, tycker vi  .

Sen blir det chill från påskafton och framåt, ska bli superskönt att bara ta det lugnt, plocka lite här hemma och så.


Nu börjar jag känna mig tung i ögonen och klockan har ju faktiskt hunnit bli 02.35 så det är väl inte så konstigt  ...


Ska in på hemsidan och skriva en grattishälsning till våra 3 musketörer som faktiskt fyller 2 år idag!


Ha en go' och glad påsk!

 

KRAM  


Ovido - Quiz & Flashcards