Alla inlägg den 15 april 2010

Av H T - 15 april 2010 17:41

Jo det var väl ett tag sen jag bloggade, har inte haft lust, det tär som satan på mig att inte få jobba så mycket som jag vill (just nu inget) och sedan att den där jävla idioten man har barn med, som inte INSER att barnens pengar är just barnens pengar och det är just deras pengar han sitter på (i dagsläget 71000:- )....det är förbaskat jobbigt att behöva förklara för dem att VI inte KAN köpa vad som helst just nu, men om deras fasra bara hade betala som han skulle så hade just deras liv varit mycket enklare!  

F har haft småanfall hela veckan och varit jätteledsen för hon inte kunnat gå til skolan, nu måste vi höja YTTERLIGARE och ta nya prover och se vart det leder.

Jag tror att det har börjat sjunka in för henne att hon har en sjukdom och inte riktigt kan göra som alla andra och det gör henne ledsen och arg, såklart.

Jag har mycket funderingar angående våran svarta pojk, känns inte som om vi räcker till för honom just nu,flattar är ju lite mer krävande,skulle eventuellt fått tillbaka en hund, men hanblir kvar hos sin familj (bra det) men jag har då ändå börjat fundera på om inte den svarta behöver en bra fodervärd, som kan ge honom det han behöver.

Nåväl det är ett tufft beslut, även det och jag har ingen aaaaaaaning hur vi ska göra, tiden får visa helt enkelt!

Jag har slängt ut lite trådar i fall att vi vill sätt ut honom på foder, så vi får väl se, dyker det upp någon som är villig och duktig så kanske vi gör så.....

Annars finns inte mycket att rapportera, vi hade ett mysigt påsklov, jag och ungarna, P jobbade, jag var hemma med F F och T och dte var mysigt.

Mysigt är också att det blivit så fint väder och jag bara ÄLSKAR VÅREN!

 

Nej nu ska jag fortsätta och surfa vidare...

So Long  

 

 

Ovido - Quiz & Flashcards